De HandleesAcademie

Online
Cursussen

Als je het (net als ik) vaak lastig vind om..

– Je balans te bewaren in deze onrustige tijd.
– Helder te communiceren met je lief of collega’s.
– Je grenzen te stellen en toch in verbinding te blijven.
– Jouw passie in het leven neer te zetten.
– Goed voor jezelf te zorgen zonder je schuldig te voelen.
– Je eigen beste vriendje of vriendinnetje te zijn.

Dan is het hoog tijd om de boel in beweging te brengen! 

Dus, ben je dapper genoeg jezelf in de spiegel aan te kijken?
Waag dan de sprong met ons en doe mee met een van de online cursussen!

Scroll snel verder om kennis te maken met Ellen en te zien wat je kunt verwachten in de Online Cursussen.

Online Cursussen

Basis Cursus Handlezen

In 9 lessen neem ik je bij de hand en kijken we naar belangrijke thema’s in jouw leven, o.a.:

Ben je een gevoelsmens of meer rationeel ingesteld?

  • Zien mensen jou zoals jij jezelf ziet, of geloven ze in het plaatje dat je laat zien?
  • Hoe sta je in relatie tot je geliefden en collega’s?
  • Ben je intuïtief en creatief of zakelijk en praktisch?
  • Wat is spiritualiteit voor jou en hoe ga je daarmee om?
  • Wat heb je nodig om (weer) in balans te komen en je eigen beste vriendje/vriendinnetje te zijn? 
  •  
  • Uniek in deze cursus: je ontvangt een gebonden exemplaar van Het Handleesboek (AnkhHermes 2013, 3e druk).

Zodra je je aanmeldt, kun je de cursus je in jouw eigen tijd en tempo volgen.

 

Knisperende winteractie: Je betaalt 222 euro ipv 325 euro!

Deze actie geldt t/m 21 februari 2022 (mijn verjaardag 🙂 )

Vervolg Cursus Handlezen

Ben je na de Basis Cursus net zo geraakt door het Handlezen als ik? Ga dan verder mee op reis met de VERVOLG CURSUS! 

We starten op 7 oktober 2021, tijdens de nieuwe maan.

In 7 lessen duiken we dieper in de magische Handleeswereld en krijg je wederom wekelijks een boeiende les met heldere filmpjes, verdiepende tekstbestanden en praktische opdrachten & uitdagende verdiepingsvragen, bonussen, 2 inspirerende Live Webinars en nog veel meer! En natuurlijk toegang tot het Besloten Community: de HandleesLounge. Omdat de Vervolg Cursus intensief en persoonlijk is, is er plek voor maximaal 22 deelnemers. 

Uiteraard kun je de lessen in jouw eigen tijd en tempo volgen. 

 

 

BASIS CURSUS Numerologie

Naast het Handlezen houd ik mij ook al 30 jaar bezig met Numerologie.

In deze Cursus gaan we aan de slag met de geboortedatum. 

In 9 boeiende lessen leer ik jou alles over jouw ‘Numeroscoop’. 
We onderzoeken jouw zielsopdracht, wat valkuilen zijn, hoe je getriggerd wordt door de omgeving, hoe je overkomt op anderen en nog veel meer! 

Ook leer ik je hoe je kunt zien wat jouw missie is voor jouw komende (levens)jaar en wat je in dat jaar beter wel of niet kunt ondernemen 🙂 

Je hoeft geen rekenwonder te zijn om mee te doen, enthousiasme en interesse zijn meer dan genoeg!

Zodra je je hebt aangemeld, kun je de cursus in jouw eigen tijd en tempo volgen.

 

 Knisperende winteractie: je betaalt 222 euro ipv 325 euro!

Deze actie geldt t/m 21 februari 2022, (mijn verjaardag 🙂 ) 

 

Intro Basis Cursus Handlezen

Dit vinden onze cursisten
Online Basis Cursus Handlezen

Ondanks dat ik al heel wat kennis opgedaan heb afgelopen jaren, heb ik nog heel wat praktisch toepasbare handreikingen gehad. Daar was ik echt aan toe, het motiveert me met bepaalde thema's ook daadwerkelijk aan de slag te gaan.
Dianna Lauwereijs
In de praktische opdrachten kwam alles tot leven, uitdagend en heel leerzaam. Soms lekker ingewikkeld. En hier ook kwam ik tot de realisatie – hoe veelzijdig is iedereen, anders en uniek!
Hristina
Ik ben al heel lang bezig met zelfontwikkeling. Gevoelsmatig wist ik dat er heel veel niet klopte maar kon er mijn vinger niet op leggen. Het is nu afgelopen met het zoeken dankzij mijn eigen handen. Wat ik diep in mijn hart altijd heb geweten laten mijn handen zien en daar ben ik zo blij mee. Zielsgelukkig!! Thanks Ellen jij bent voor mij het laatste zetje in de goede richting.
Roeline
Deze cursus overtreft mijn verwachtingen! De opzet, de filmpjes en opdrachten, Wow, wat is dit gaaf!!!
Anoniem
Ik hoop van harte dat er een vervolg op deze manier komt. Het zou voor mij niet mogelijk zijn om iedere keer op en neer naar Amsterdam te komen, dus op deze manier is het voor mij heel fijn om les te krijgen.
Laura v.d. Heul
Hoewel ik best wel e.e.a. over mezelf weet, is het altijd goed om weer eens met de neus op de feiten te worden gedrukt. Toch ben ik nog meer te weten gekomen betr. mijzelf, wat ik eigenlijk nooit bij mij had gedacht. En als je er over gaat nadenken, klopt het ook nog :). Nu nog toepassen!
Mariel Lamers
Ik vond het erg leuk om ‘een kijkje in de keuken’ van het handlezen te hebben genomen. Dus ik ben heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb. Van tevoren wist ik niet wat ik kon verwachten van een online cursus. Maar de cursus zat goed in elkaar. En zeker de facebook lives maakte dat het ‘online’ meer persoonlijk werd.
Anoniem
De opbouw is goed, dit heb je in het begin niet door, maar je merkt dat de lesstof opbouwt. Bij mij ging alles leven toen ik feedback op mijn eigen handen terugkreeg.  ​ De Live Webinars vond ik gaaf en leerzaam. Ik heb er zelfs mijn yoga tijdelijk voor opgegeven.
Betty
De praktische opdrachten vond ik erg leuk om te doen. Vooral de handafdrukken maken. Ook merkte ik dat het herkennen van de lijnen en tekens en printen moeilijker was dan ik had gedacht het is dus echt een vak apart. Het boek is een mooi naslag werk. En ik kijk de filmpjes af en toe terug als ik iets niet weet. Ga lekker door want het is een hele leuke cursus!
Marjolein
GEWELDIG!! Ik vond het fijn dat er vrijheid in zat, met daarachter ook wel een stok achter de deur wat voor mij heel erg prettig werken is. Om dit thuis te doen vond ik erg prettig, even niet het huis uit voor een cursus. IDEAAL voor nu.   De cursus geeft vooral veel bevestiging, het klopt gewoon. Zo gaaf. Ik was al trots op mijn handen voordat ik hieraan begon en ben er nu nog trots-er op. 
Marleen
Ik keek er iedere keer naar uit de Live Webinars. Het voelde als een samenkomen. Erg fijn om dit i.c.m. het lesmateriaal/opdrachten te doen. Voor mij erg veel meer waarde. Erg fijn ook om een weekje ruimte te krijgen met de laatste Live.  Ellen, een compliment hoe je dit doet, met zoveel passie ben je tegen ons aan het praten. Je hebt me geïnspireerd 🙂 
Marleen Maas
De praktische opdrachten lijken soms heel simpel, maar als je ermee bezig gaat, zijn ze heel leerzaam.
Suzanne Burger
De cursus heeft me ook veel en vaak laten lachen. Vooral als ik merkte dat ik het liefst alleen maar eigenschappen in mijn handen wilde zien die ikzelf als positief ervaar.
Mieke van Remmen
Heel interessant, boeiend. Fijne manier van een cursus volgen (thuis, op mijn eigen tijd). Niet meteen in een groep. Super. Voor mij was mijn eigen handen lezen een van de redenen om deze cursus te volgen. Dus de feedback op mijn eigen handen vonden ik superinteressant. Ik keek er steeds naar uit! Enige minpuntje is dat het steeds nieuwe vragen opriep :-D!
Anoniem
In de afgelopen weken heb ik door het kijken naar mijn handen en het maken van de opdrachten een soort rondreis door mijn leven gemaakt. Heb ik kunnen zien wie ik ben, waar ik vandaan kom, hoe ik mij verhoud tot andere mensen en tot situaties. Hoe moeilijk het voor mij is om zichtbaar te zijn en tegelijk gemerkt hoe zeer ik het mijzelf gun. Het was dus een mooie momentopname.
Mieke
Ik vond het een hele leuke leerzame cursus, ook op een goeie manier gedaan. Fijn die Live Webinars, korte uitleg dmv filmpjes. Kortom: CHAPEAU!!! De verdiepingsopdrachten heb ik ervaren als levenslessen, soms ook behoorlijk confronterend, haha, maar wel een mooie manier om weer naar jezelf te kijken.
Anoniem
Wat is het mooiste/meest bijzondere/minst interessante dat je deze Cursus hebt ervaren? • Het heeft mij verder gebracht in vele opzichten; van zelfinzichten tot aan blijheid en energie. Tegelijkertijd bracht het me (innerlijke) rust. Ontzettend waardevol! Eveneens in mijn spirituele tocht. • Voor mij was het een 10! Leerzame stof, verrijkend, verslavend!
Rianne
Zoveel geleerd! vooral ook met welke "ogen" je naar jezelf kijkt, met liefdevolle verwondering zeg maar: vanuit die blik wordt het ook wat makkelijker die schoonheidsfoutjes te omarmen & jezelf vooral niet altijd te serieus te nemen. * Zo bijzonder wat een " basis" cursus al oplevert op het gebied van persoonlijk inzicht, heeft zeker te maken met het enthousiasme, de passie en de liefdevolle overdracht van kennis/kunde en wijsheid die van het scherm afspat tijdens de fimpjes en de uitwerking van de opdrachten.
Mo Dieduksman

''Wist je dat hoe meer lijnen je in je handen hebt, hoe drukker het hoofd is en hoe meer uitdagingen er zijn voor je? Verschillen in de linker- en rechterhand geven vele talenten en mogelijkheden, maar ook uitdagingen en innerlijke strijd. Kies je voor strijd of overgave?''
- Ellen Duim

Neem contact op!

Heb je een vraag over een van de Cursussen?
Neem contact op via dit formulier!

Adres

‘de Bonte Zwaan’
Haparandadam 7-C9
1013 AK Amsterdam

Wil je het gratis E-book
'Ben jij in je Element' ontvangen?

Laat dan hier je e-mailadres achter! Je ontvangt het E-book en elk kwartaal de Nieuwsbrief, tenzij ik tussendoor iets belangrijks te melden heb.
top
© 2023 Ellen Duim Handanalyse & Coaching

ONLINE BASIS CURSUS HANDLEZEN

In 9 boeiende lessen neem ik je mee op reis door jouw handen en leer je naast de basis van het handlezen, alles over Balans, Kwaliteiten, Talenten en Valkuilen.
Doe je mee?
Nu met knisperende winterkorting: 222 euro ipv 325! De actie loopt t/m 31 januari 2022.
5/5