Hoe kom je bij de praktijk?

Openbaar vervoer

vanaf Amsterdam Centraal Station:

Bus 48 bushalte IJzijde richting Houthavens. Uitstappen op de Kovistokade, 6 minuten lopen naar de Haparandadam.

Bus 22: uitstappen halte Oostzaanstraat (10 minuten lopen naar de Haparandadam).

Vanaf Station Sloterdijk neem je bus 22 richting Centraal Station. Uitstappen halte Oostzaanstraat.


Eigen vervoer

Neem op de A10, ringweg Amsterdam, afslag S102. Sla rechtsaf, richting Haparandaweg (centrum). Dit is de Basisweg. Deze gaat over naar de Transformatorweg. Als je voorbij het Art Hotel (aan je rechterhand, met de 'opgepimpte koeien') bent gereden ga je bij het stoplicht naar links, de Archangelweg op. De 1e weg naar rechts is de Haparandaweg. De Haparandaweg gaat, na een flauwe bocht, over in de Danzigerkade. Vlak voor de Danzigerkade, in een flauwe bocht, naar rechts, de Haprandadam. Je ziet de Bonte Zwaan al als je aan komt rijden.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook in de Houthavens gelden Amsterdamse parkeertarieven: 6 euro per uur, 36 euro voor een dagkaart (tot 19.00 uur). Code parkeerautomaat Haparandadam: 18409.


Parkeertips

P&R Sloterdijk: vanaf Station Sloterdijk ga je verder met bus 22, zie boven. Bekijk hun website voor meer info.

Mobypark: voor een parkeerplek in de buurt. Voor Mobypark moet je je online aanmelden en een plek reserveren. Kijk op hun website voor de spelregels.


Ingang Bonte Zwaan

3e loopbrug (nr 7). Links in de muur zit een elektronische bel. C9 & groen telefoontje intoetsen en naar de 1e verdieping. Daar komt Ellen je ophalen.

We hebben niet echt een wachtruimte, maar op loopafstand van de praktijk kun je heerlijk ontbijten en lunchen bij Anne en Max, Houthavenkade 103, open vanaf 08.00 uur. En ook Pont 13 of REM-Eiland zijn fijne plekken om na het consult koffie te drinken of te lunchen (beiden Haprandadam, do-zo v.a. 12.00 uur. Even checken of ze open zijn). In de Spaarndammerstraat: o.a. Café Walvis (lunch & diner) en Bagels & Beans.