Consult

Consult

Alles loopt ogenschijnlijk lekker in mijn leven, maar toch ben ik niet gelukkig… Hoe komt dat nou

Waarom heb ik steeds ruzie met mijn partner
/ kinderen / familie / collega’s?

Ik sta voor een belangrijke beslissing, maar weet niet wat ik moet doen…

Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden? Waarom kan ik de juiste partner niet vinden?

Ik heb mijn leven op de rit, ik ben klaar voor een stuk verdieping!

''Mijn taak is jouw verhaal zonder oordeel te spiegelen, zodat je je bewust wordt van je kwaliteiten, je talenten, mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen.''
- Ellen Duim

Handen kennen geen maskers en vertellen geen sprookjes. Zij geven op een praktische manier inzicht in vragen over werk, relaties, kwaliteiten, talenten en blokkades. Ze vertellen het verhaal van het verleden, het heden en laten tendensen voor de toekomst zien. Je kunt je handen zien als een boek dat het verhaal van jouw leven vertelt. Dat boek heb je lang geleden geschreven, wellicht voordat je naar de wereld kwam.

Als het goed is hoor je niet zoveel nieuws in de handlezing. Het doel is namelijk dat je je weer herinnert wat je in wezen allang weet, maar door de drukte van alledag wellicht vergeten bent. Mijn taak is jouw verhaal zonder oordeel te spiegelen, zodat je je bewust wordt van je kwaliteiten, je talenten, mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen. De manier waarop je omgaat met deze kwaliteiten is mede afhankelijk van de patronen die je als kind hebt gecreëerd. Heb je deze patronen nog niet herkend en een plek gegeven, dan is de kans groot dat je regelmatig wordt geraakt in een oud stuk. Het kind in jou reageert dan op bepaalde situaties.

Handen geven inzicht in deze oude patronen. Ze vertellen immers ook waar je vandaan komt en of jij bent gezien in jouw kwaliteiten. Het mooie van een handlezing is dat je je weer bewust wordt van je keuzes: houd je vast aan het patroon, of accepteer je het en laat je het los? (hoe eng dat ook kan zijn). Handen laten zien waar je ‘roeping’ in dit leven ligt en welke eventuele angsten hierbij in de weg staan. Het inzicht dat je krijgt via je handen zal tot herkenning en verrassing leiden en het mogelijk maken op een meer bewuste manier in het leven te staan. Waardoor je je toekomst in eigen hand kunt nemen!

Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal van jouw handen? Naar jouw talenten en mogelijkheden, valkuilen en verlangens? Mail ons dan voor een afspraak en laat je verrassen.

Hoe gaat een consult in z'n werk?

Handafdrukken

We beginnen met het maken van afdrukken van jouw handen. Dit doen we met afwasbare inkt.

Bewaar ze goed, zodat je de afdrukken bij een volgend consult mee kunt nemen. Niets leuker om samen te kijken wat er zoal is verander in de tussentijd!

Mocht je bang zijn je afdrukken kwijt te raken, scan ze dan in op hoge resolutie, zodat je ze me bij een vervolgconsult kunt mailen.

Live en Online

Kun je door omstandigheden niet naar mijn praktijk in Amsterdam komen?

Dan kun je nu ook een online sessie boeken!

Een week voor de sessie ontvang je een afdrukvel met duidelijke instructies, zodat je zelf handafdrukken kunt maken.

Een paar dagen voor de afspraak ontvang ik graag de scans van de handafdrukken via de mail, of, als je niet kunt scannen, de originele handafdrukken via de post.

Tijdens de Lockdown ben ik zeer bedreven geworden in het geven van online sessies ;-). Mijn ervaring is dat een online sessie net zo intensief is als een sessie in de praktijk.

Opname

Het consult wordt opgenomen als MP3. De opname wordt binnen 3 werkdagen naar je verzonden via WeTransfer.
Hoewel het eigenlijk altijd goed gaat, kan ik de opnamekwaliteit niet garanderen. Je bent uiteraard vrij om je eigen opnameapparatuur mee te nemen (de dictafoon op een mobiele telefoon voldoet prima).

“Na iedere sessie bij Ellen schrijf ik de hele opname uit. Best een werk, maar het teruglezen helpt me weer herinneren wie ik ben en waar ik sta. Alsof Ellen even bij me is en me een liefdevolle schop onder m’n kont geeft :).” – Karin

“Wow! Iedere keer weer hoor ik nieuwe dingen, alsof Ellen met me meereist in de tijd en langs de zijlijn mijn proces volgt.” – Kim

(De opname niet ontvangen? Check dan je ‘spambox’, het kan zijn dat jouw provider WeTransfer niet herkent. De opname blijft 2 weken beschikbaar, dus fijn als je het tijdig download).

Geboortedatum

Bij het maken van de afspraak wordt jouw geboortedatum gevraagd. Hiermee maak ik een ‘numeroscoop’. Ik doe dit vlak voor jouw komst.
De numeroscoop leg ik niet uit tijdens het consult (daar ga je maar van ‘in je hoofd zitten’), maar ik gebruik deze om nog dieper de sessie in te kunnen gaan.

Aan de numeroscoop kun je o.a. zien in welke fase van je leven je zit en wat het thema zal zijn voor jouw huidige en komende levensjaar.

Wil je zelf aan de slag met de Numeroscoop? Kijk dan vooral bij de Cursuspagina en schrijf je in voor de Online Basis Cursus Numerologie!

Tarieven

Een. consult duurt 1,5 uur en kost 195 euro. 

Je kunt in de praktijk contant en met pin betalen. Uiteraard zitten de opname en handafdrukken in de prijs.
Voor een bedrijfsfactuur op naam komt er 21% btw op het consultbedrag.

Cadeaubon

Wil je iemand blij maken met een handlezing? Denk dan aan een cadeaubon! 

Stuur een mail met de gegevens van de ontvanger en het ontvangstadres via onderstaand formulier, dan wordt de bon na betaling zsm naar je toegestuurd.

academie
Review
Een handanalyse van Ellen is het ultieme cadeau voor jezelf! Dit was mijn eerste ervaring met handlezen en ik ben diep onder de indruk! Vanaf het eerste moment van de sessie heb ik in de spiegel gekeken. Alles wat mij werd teruggegeven was zo herkenbaar. Heel bijzonder om uitspraken en gedachten die ik heb uit Ellens mond te horen! Ellen geeft de analyse op een fijne en positieve manier. Ook geeft zij tips hoe je in de toekomst om kan gaan met verschillende situaties die uit de analyse komen. Ik heb de gehele sessie aan haar lippen gehangen en wilde alleen maar meer horen. Nu twee weken na de sessie ben ik nog alles aan het laten bezinken en het toepassen in mijn leven begint nu. Een handanalyse van Ellen vind ik heel waardevol voor jezelf en de invulling van je leven. Dit gun ik iedereen! Bedankt Ellen en ik hoop in de toekomst nog een keer bij je langs te komen. Veel liefs van Raquel
Raquel
24 januari 2021
????????????????????????????????????
Review
Wow Ellen, wat voel ik mij gezien! Bijna griezelig... Dank je wel voor deze bijzondere ontmoeting. Ik heb het bestand teruggeluisterd en uitgeschreven, wat is dat waardevol zeg! Dank je wel, ik kom zeker terug!!
Kim
januari 2021
????????????????????????????????????
Review
Heb de sessie weer beluisterd en ben enorm onder de indruk van de warmte, reikwijdte en diepgang van Ellen. Dit is de meest volledige, herkenbare en ook verrassende reading die ik ooit heb gehad, en dat zijn er nogal wat!
Madeleine Boerma
februari 2021
????????????????????????????????????
Review
Onlangs kreeg ik een consult cadeau bij Ellen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet zoveel vertrouwen in had dat zij mij wat nieuws zou vertellen, ik had al zoveel sessies gehad in mijn leven. Maar wat ben ik blij dat ik ben geweest! Tot in de details legde zij mijn diepste zieleroerselen op tafel en dat alles met een grote glimlach. Ik heb nog nooit zo'n confronterende ontmoeting gehad, wat een cadeau!
Peter
januari 2021
????????????????????????????????????
Review
Hallo Ellen, Hartelijk dank voor de bijzondere sessie. Dit gaat voor altijd bij ons blijven. En ga er maar vanuit dat we elkaar in de toekomst weer terugzien. Veel liefs!
Narinda en Dewika
januari 2021
????????????????????????????????????
Review
Hi Ellen, Ik heb het bestand gedownload hoor! Dank ervoor. En ik vond het echt ontzettend fijn je handlezing. Je bent duidelijk heel ervaren 🙂 en kan op een hele prettige vriendelijke manier ook lekker duidelijk zijn. Ongelofelijk wat er allemaal in je hand te lezen is. Ik denk dat ik mijn kinderen als ze 18 worden, een consult bij jou cadeau doe. En ik kom zeker nog een x terug. Je woorden hebben me een laatste duwtje gegeven om in mijn talenten te geloven en met meer zelfvertrouwen mijn werk als mind body coach te doen. Dikke kus Eke
Eke 't Mannetje
januari 2021
????????????????????????????????????
Review
Nogmaals heel erg bedankt voor de persoonlijke sessie. Het is zo fijn om te (h) erkennen wie je in essentie bent. Wat je al zolang weet 'ontwart'. Bedankt voor de persoonlijk toegespitste slimme adviezen om het leven mooier te maken!! Ik heb ook erg genoten van jouw sprankelende persoonlijkheid en de fantastisch inspirerende locatie. Zo leuk ingericht fris en warm, je voelt je thuis. Ik vind het extra speciaal dat ik de sessie van Ernst heb gehoord en hij van mij. Magisch! Wij zijn heel, heel erg blij. Dankjewel!
Vera & Ernst
Maart 2021
????????????????????????????????????
Review
Wat vond ik het fijn om je te ontmoeten Ellen, en op een hele prettige plek. Wat heb je veel in mijn handen kunnen zien. Ik wist natuurlijk wel dat daar van alles in te lezen was, maar dat het zóveel zou zijn had ik niet verwacht. En allemaal zo raak! Ik heb bevestiging gekregen door dit consult en heb er veel aan gehad omdat bepaalde dingen die je zei me geholpen hebben in het proces waar ik in zit. Je doet het met zulke fijne en liefdevolle aandacht en met respect voor alles wat er in mijn handen te lezen was. Nogmaals bedankt, Famke
Famke Plantinga
augustus 2021
????????????????????????????????????
Review
Ellen las onlangs mijn handen. Wat een fijn en super inzichtelijk consult en gesprek was het. Ontzettend bedankt daarvoor! Voor het inzicht dat je mij gaf, je bevestiging dat ik op de goede weg ben, hoe je mijn wensen (die in mijn hart en ziel leven) mooi en geestig verwoorde. Het raakte mij diep en gaf veel herkenning. Dank ook voor het benoemen van zaken waar ik op kan letten en verder mee aan de slag kan). Echt een aanrader voor iedereen die meer inzicht in zichzelf zoekt!
Dorinde van Helden
augustus 2021

Leuk van je te horen!

Wegens drukte consultafspraken alleen via de mail!

Adres

‘de Bonte Zwaan’
Haparandadam 7-C9
1013 AK Amsterdam

Wil je het gratis E-book Ben jij in je Element' ontvangen?'

Laat dan hier je e-mailadres achter! Je ontvangt het E-book ‘Ben jij in je Element?’ en elk kwartaal de Nieuwsbrief, tenzij ik tussendoor iets belangrijks te melden heb.

top
© 2023 Ellen Duim Handanalyse & Coaching

ONLINE BASIS CURSUS HANDLEZEN

In 9 boeiende lessen neem ik je mee op reis door jouw handen en leer je naast de basis van het handlezen, alles over Balans, Kwaliteiten, Talenten en Valkuilen.
Doe je mee?
Nu met knisperende winterkorting: 222 euro ipv 325! De actie loopt t/m 31 januari 2022.
5/5