Consult

Consult

Alles loopt ogenschijnlijk lekker in mijn leven, maar toch ben ik niet gelukkig… Hoe komt dat nou

Waarom heb ik steeds ruzie met mijn partner
/ kinderen / familie / collega’s?

Ik sta voor een belangrijke beslissing, maar weet niet wat ik moet doen…

Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden? Waarom kan ik de juiste partner niet vinden?

Ik heb mijn leven op de rit, ik ben klaar voor een stuk verdieping!

''Mijn taak is jouw verhaal zonder oordeel te spiegelen, zodat je je bewust wordt van je kwaliteiten, je talenten, mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen.''
- Ellen Duim

Handen kennen geen maskers en vertellen geen sprookjes. Zij geven op een praktische manier inzicht in vragen over werk, relaties, kwaliteiten, talenten en blokkades. Ze vertellen het verhaal van het verleden, het heden en laten tendensen voor de toekomst zien. Je kunt je handen zien als een boek dat het verhaal van jouw leven vertelt. Dat boek heb je lang geleden geschreven, wellicht voordat je naar de wereld kwam.

Als het goed is hoor je niet zoveel nieuws in de handlezing. Het doel is namelijk dat je je weer herinnert wat je in wezen allang weet, maar door de drukte van alledag wellicht vergeten bent. Mijn taak is jouw verhaal zonder oordeel te spiegelen, zodat je je bewust wordt van je kwaliteiten, je talenten, mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen. De manier waarop je omgaat met deze kwaliteiten is mede afhankelijk van de patronen die je als kind hebt gecreëerd. Heb je deze patronen nog niet herkend en een plek gegeven, dan is de kans groot dat je regelmatig wordt geraakt in een oud stuk. Het kind in jou reageert dan op bepaalde situaties.

Handen geven inzicht in deze oude patronen. Ze vertellen immers ook waar je vandaan komt en of jij bent gezien in jouw kwaliteiten. Het mooie van een handlezing is dat je je weer bewust wordt van je keuzes: houd je vast aan het patroon, of accepteer je het en laat je het los? (hoe eng dat ook kan zijn). Handen laten zien waar je ‘roeping’ in dit leven ligt en welke eventuele angsten hierbij in de weg staan. Het inzicht dat je krijgt via je handen zal tot herkenning en verrassing leiden en het mogelijk maken op een meer bewuste manier in het leven te staan. Waardoor je je toekomst in eigen hand kunt nemen!

Ben jij nieuwsgierig naar het verhaal van jouw handen? Naar jouw talenten en mogelijkheden, valkuilen en verlangens? Mail ons dan voor een afspraak en laat je verrassen.

Hoe gaat een consult in z'n werk?

Handafdrukken

We beginnen met het maken van afdrukken van jouw handen. Dit doen we met afwasbare inkt.

Bewaar ze goed, zodat je de afdrukken bij een volgend consult mee kunt nemen. Niets leuker om samen te kijken wat er zoal is verander in de tussentijd!

Mocht je bang zijn je afdrukken kwijt te raken, scan ze dan in op hoge resolutie, zodat je ze me bij een vervolgconsult kunt mailen.

Live en Online

Kun je door omstandigheden niet naar mijn praktijk in Amsterdam komen?

Dan kun je nu ook een online sessie boeken!

Een week voor de sessie ontvang je een afdrukvel met duidelijke instructies, zodat je zelf handafdrukken kunt maken.

Een paar dagen voor de afspraak ontvang ik graag de scans van de handafdrukken via de mail, of, als je niet kunt scannen, de originele handafdrukken via de post.

Tijdens de Lockdown ben ik zeer bedreven geworden in het geven van online sessies ;-). Mijn ervaring is dat een sessie online net zo intensief is als een sessie in de praktijk.

Opname

Het consult wordt opgenomen als MP3. De opname wordt binnen 3 werkdagen naar je verzonden via WeTransfer.
Hoewel het eigenlijk altijd goed gaat, kan ik de opnamekwaliteit niet garanderen. Je bent uiteraard vrij om je eigen opnameapparatuur mee te nemen (de dictafoon op een mobiele telefoon voldoet prima).

“Na iedere sessie bij Ellen schrijf ik de hele opname uit. Best een werk, maar het teruglezen helpt me weer herinneren wie ik ben en waar ik sta. Alsof Ellen even bij me is en me een liefdevolle schop onder m’n kont geeft :).” – Karin

“Wow! Iedere keer weer hoor ik nieuwe dingen, alsof Ellen met me meereist in de tijd en langs de zijlijn mijn proces volgt.” – Kim

(De opname niet ontvangen? Check dan je ‘spambox’, het kan zijn dat jouw provider WeTransfer niet herkent. De opname blijft 2 weken beschikbaar, dus fijn als je het tijdig download).

Geboortedatum

Bij het maken van de afspraak wordt jouw geboortedatum gevraagd. Hiermee maak ik een ‘numeroscoop’. Ik doe dit vlak voor jouw komst.
De numeroscoop leg ik niet uit tijdens het consult (daar ga je maar van ‘in je hoofd zitten’), maar ik gebruik deze om nog dieper de sessie in te kunnen gaan.

Aan de numeroscoop kun je o.a. zien in welke fase van je leven je zit en wat het thema zal zijn voor jouw huidige en komende levensjaar.

Wil je zelf aan de slag met de Numeroscoop? Kijk dan vooral bij de Cursuspagina en schrijf je in voor de Online Basis Cursus Numerologie!

Tarieven

Het Consult duurt 1,5 uur en kost 150 euro.
Je kunt in de praktijk contant en met pin betalen. Uiteraard zitten de opname en handafdrukken in de prijs.
Voor een bedrijfsfactuur op naam komt er 21% btw op het consultbedrag.

Cadeaubon

Wil je iemand blij maken met een handlezing? Denk dan aan een cadeaubon! Stuur een mail met de gegevens van de ontvanger en het ontvangstadres via onderstaand formulier. Na ontvangst van het consultbedrag op
NL55 ABNA 054 87 00 052 wordt de bon zsm naar je toegestuurd.

Leuk van je te horen!

Wegens drukte consultafspraken alleen via de mail!

Adres

‘de Bonte Zwaan’
Haparandadam 7-C9
1013 AK Amsterdam

Wil je het gratis E-book ontvangen?

Laat dan hier je e-mailadres achter! Je ontvangt het E-book en elk kwartaal de Nieuwsbrief, tenzij ik tussendoor iets belangrijks te melden heb.
top
© 2021 Ellen Duim Handanalyse & Coaching