Consult Handlezen

 

Alles loopt ogenschijnlijk lekker in mijn leven, maar toch ben ik niet gelukkig...

Hoe komt dat nou?

Waarom heb ik steeds ruzie met mijn partner/kinderen/familie/collega's?

Ik sta voor een belangrijke beslissing, maar weet niet wat ik moet doen...

Wat zijn mijn talenten en mogelijkheden?

Waarom kan ik de juiste partner niet vinden?

Ik heb mijn leven op de rit, ik ben klaar voor een stuk verdieping!

Handen kennen geen maskers en vertellen geen sprookjes. Zij geven op een praktische manier inzicht in vragen over werk, relaties, kwaliteiten, talenten en blokkades. Ze vertellen het verhaal van het verleden, het heden en laten tendensen voor de toekomst zien. Je kunt je handen zien als een boek dat het verhaal van jouw leven vertelt. Dat boek heb je lang geleden geschreven, wellicht voordat je naar de wereld kwam.

Als het goed is hoor je niet zoveel nieuws in de handlezing. Het doel is namelijk dat je je weer herinnert wat je in wezen allang weet, maar door de drukte van alledag wellicht vergeten bent. Mijn taak is jouw verhaal zonder oordeel te spiegelen, zodat je je bewust wordt van je kwaliteiten, je talenten, mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen. De manier waarop je omgaat met deze kwaliteiten is mede afhankelijk van de patronen die je als kind hebt gecreëerd. Heb je deze patronen nog niet herkend en een plek gegeven, dan is de kans groot dat je regelmatig wordt geraakt in een oud stuk. Het kind in jou reageert dan op bepaalde situaties.

Handen geven inzicht in deze oude patronen. Ze vertellen immers ook waar je vandaan komt en of jij bent gezien in jouw kwaliteiten. Het mooie van een handlezing is dat je je weer bewust wordt van je keuzes: houd je vast aan het patroon, of accepteer je het en laat je het los? (hoe eng dat ook kan zijn).

Handen laten je ‘roeping’ in dit leven zien en welke eventuele angsten in de weg staan. Het inzicht dat je krijgt zal tot herkenning en verrassing leiden en het mogelijk maken op een meer bewuste manier in het leven te staan. Waardoor je je toekomst in eigen hand kunt nemen.

Nieuwsgierig naar jouw verhaal? Naar jouw talenten en mogelijkheden, valkuilen en verlangens? Mail voor een afspraak en laat je verrassen.

Mijn missie

Met 28 jaar ervaring is Ellen een oude rot in het vak. Begonnen in een tijd waarin spiritueel-zijn nog 'zweverig' was, is het haar gelukt spiritualiteit op een nuchtere manier in de wereld te zetten.


Ellen: "Mijn missie is jouw verhaal zonder oordeel spiegelen, zodat je je bewust wordt van je kwaliteiten, talenten en mogelijkheden, uitdagingen en valkuilen.

(zodat je nooit meer kunt zeggen dat je 'het' niet wist ;-) "

 

Hoe gaat een consult in z'n werk?

handafdrukken

We beginnen met het maken van afdrukken van jouw handen. Dit doen we met een roller en afwasbare inkt. 

De handafdrukken krijg je na afloop van het consult mee naar huis. 

Bewaar de afdrukken goed, zodat je ze bij een volgend consult mee kunt nemen. Niets leuker dan samen te kijken wat er zoal is veranderd in de tussentijd!

Mocht je bang zijn je afdrukken kwijt te raken, scan ze dan in op hoge resolutie (600 dpi), zodat je ze me bij een vervolgconsult kunt mailen.


live of online? 

Natuurlijk vind ik het het leukste jou te ontmoeten in mijn prachtige praktijk in Amsterdam. Maar als dat door omstandigheden niet lukt, kan de sessie ook via Zoom plaatsvinden.

Een week voor de sessie ontvang je een afdrukvel met duidelijke instructies, zodat je zelf handafdrukken kunt maken.

Een paar dagen voor de afspraak ontvang ik graag de scans van de handafdrukken via de mail, of de originele handafdrukken via de post.

Tijdens de Lockdown ben ik zeer bedreven geworden in het geven van online sessies ;-). Mijn ervaring is dat een online sessie net zo intensief is als een sessie in de praktijk.geboortedatum

Bij het maken van de afspraak vragen we om jouw geboortedatum. Vlak voor jouw komst maak ik jouw 'numeroscoop'. 


De numeroscoop leg ik niet uit tijdens het consult (daar ga je maar van in je hoofd zitten), maar ik gebruik deze om nog dieper de sessie in te gaan.


Aan de numeroscoop kun je o.a. je zielsbestemming zien, in welke fase van je leven je zit en wat het thema zal zijn voor jouw huidige, en komende levensjaar.


Wil je zelf aan de slag met de Numeroscoop? Kijk dan vooral op de Cursuspagina en schrijf je in voor de Online Basis Cursus Numerologie.


Opname

Het consult wordt opgenomen als MP3. De opname wordt binnen 3 werkdagen naar je verzonden via WeTransfer.
Hoewel het eigenlijk altijd goed gaat, kan ik de opnamekwaliteit niet garanderen. Je bent uiteraard vrij om je eigen apparatuur mee te nemen (mobiele telefoon voldoet prima).


Heb je de opname niet ontvangen? Check dan je 'spambox', het kan zijn dat jouw provider WeTransfer niet herkent.


De opname blijft 2 weken beschikbaar, dus fijn als je het tijdig download.
Ik mag mijn eigen wijsheid omarmen

Het was een prachtige ervaring bij Ellen. Met veel wijsheid en vriendelijkheid bevestigde ze wat ik diep van binnen al wist. Ik voel en weet nu dat ik mijn eigen wijsheid mag omarmen, waar ik nu sta en welke kant ik op mag ontwikkelen. Veel dank lieve Ellen, dat je mij met deze ontmoeting een duwtje heb gegeven.

Vanuit mijn hart, Margot Kat

Praktisch: Het Consult

HET CONSULT

Duur                  1,5 uur

Investering    195 euro incl. opname en handafdrukken. Betaling contant en pin.

                             (incl. btw voor particulieren, ex btw bij factuur op bedrijfsnaam).

Locatie          'de Bonte Zwaan', Haparandadam 7-C9, 1013 AK Amsterdam Houthaven

Route             zie onze contactpagina


CADEAUBON

Wil je iemand blij maken met een consult? Bestel een cadeaubon! Stuur een mail met de gegevens van de ontvanger en het ontvangstadres via onderstaande link. Na ontvangst van het consultbedrag op NL33 ASNB 0267 1475 89 wordt de bon zsm naar je toegestuurd.

Superleuk als je op consult wil komen!

Hoe graag ik je ook op korte termijn ontmoet, de agenda zit behoorlijk vol, dus houd wel rekening met een wachttijd. Deze kan oplopen tot 8 maanden.

Wellicht vind je het leuk om in de tussentijd zelf vast een blik in jouw handen te werpen in een workshop of online cursus.

Wil je liever doorgestuurd worden door een door Ellen opgeleide handlezer? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons een mailtje, dan verwijzen we je door.

Zij gingen je voor

liefdevol & confronterend
Ellen is al jaren een cadeau aan mijzelf. Zo fascinerend hoe mijn ontwikkeling en verandering door de jaren heen terug te zien is in mijn handen. Haar sessies geven mij diepgaande inzichten in processen waar ik doorheen ga, heel herkenbaar. Ellen weet heel mooi de diepere laag te benoemen op een heldere, liefdevolle en soms confronterende manier, met humor. dank je wel!
Ingrid de Bruijn
Lekker no-nonsens
Ellen is een mooi mens en prettig om bij haar te zijn. Lekker no-nonsens. Het is prachtig om inzichten te krijgen in jezelf. Ze leest jouw persoonlijke  "landkaart" uit en geeft je informatie over jouw eigen ik. Daar kun je, als je dat wilt, mee aan de slag.


Een mooie investering en vooral ervaring in en met jezelf!


Louis Meulstee

Nieuwe energie

Jouw vrolijke en nuchtere manier van zijn met ook een heerlijk vleugje spiritualiteit hebben mij zoveel mooie inzichten opgeleverd.


Zowel nieuwe dingen als waardering voor al het innerlijk werk wat ik gedaan heb, dat dingen dus daadwerkelijk veranderd zijn. Het heeft mij weer nieuwe energie gegeven en de bevestiging dat ik op het juiste pad ben.

Emily Kloos

Haarscherp
Als ik met iemand ga praten klets ik die persoon zo onder de tafel, daar schiet ik dus niets mee op
De handafdrukken van Ellen zijn haarscherp, net zoals haar kennis van numerologie en haar analytisch vermogen.  


Haarscherp, confronterend en bovenal liefdevol.
En daar schiet ik dus wel veel mee op.
Mieke Hoogstraten

De handen van Kim Feenstra