Teamsessie

Teamsessies

Regelmatig weten bedrijven mij te vinden voor een teamsessie. Dat kan een handlezing zijn voor het hele team, maar handen zijn ook een prachtige tool voor een communicatietraining.

Wegens drukte is de pagina nog niet ge-update.

Heb je vragen? Fijn als je me een mailtje stuurt!

Teamsessies voor

startende ondernemers

Ik coach regelmatig (beginnende) ondernemers en ook mensen die samen een bedrijf willen starten weten mij te vinden (je kunt namelijk nog zo’n goed contact hebben met elkaar, dat wil niet altijd zeggen dat je ook ideale zakenpartners bent).

En regelmatig krijg ik de vraag om hier een Training in te geven. Dat gaat nu gebeuren en wel op 10 april 2021.
We schrijven deze dag niet het perfecte marketingplan. Want hoewel ik jarenlang in de reclame heb gewerkt, weet ik daar niet veel van 🙂
Waar we mee aan de slag gaan is kijken naar jouw kwaliteiten, talenten en passie en valkuilen, en we tackelen oude patronen die jouw succes in de weg kunnen staan (in je valkuil schuilt je grootste kracht!). Ook krijg je een kijkje in mijn keuken en vertel ik hoe ik mijn praktijk heb opgebouwd in een tijd zonder internet en social media.

Ik weet zeker dat je na deze training geen excuses meer hebt om jouw kwaliteiten en grootsheid niet in de wereld te zetten, en jij en je bedrijf tot volle bloei kunnen komen!

Ben je nieuwsgierig en wil je samen aan de slag? Schrijf je dan snel in! Twee weken voor de Training ontvang je een opdracht ter voorbereiding van deze boeiende dag.

Datum: zaterdag 10 april 2021

Tijd: 10.30 – 16.30

Prijs: €195 ex. btw, incl. materiaal, lunch en thuisopdracht.

Deelnemers: Maximaal 6 deelnemers, dus wees er snel bij!

Bedrijven

Ook voor een team is een handlezing een geweldige manier om elkaar op een andere manier te ontmoeten en te zien wat je elkaar als collega’s komt brengen en hoe je elkaar kunt ondersteunen en aanvullen. Er zijn meerdere mogelijkheden, van een groepssessie van(af) 2,5 uur tot een communicatie-training van een dag(deel).

Nieuwsgierig? Neem contact op om te kijken naar de mogelijkheden en prijzen.

Neem contact op!

Een teamsessie beginnen voor jouw als startende ondernemer of bedrijf? Schrijf je dan in via dit contact formulier.

Adres

‘de Bonte Zwaan’
Haparandadam 7-C9
1013 AK Amsterdam

Wil je het gratis E-book ontvangen?

Laat dan hier je e-mailadres achter! Je ontvangt het E-book en elk kwartaal de Nieuwsbrief, tenzij ik tussendoor iets belangrijks te melden heb.
top
© 2023 Ellen Duim Handanalyse & Coaching

ONLINE BASIS CURSUS HANDLEZEN

In 9 boeiende lessen neem ik je mee op reis door jouw handen en leer je naast de basis van het handlezen, alles over Balans, Kwaliteiten, Talenten en Valkuilen.
Doe je mee?
Nu met knisperende winterkorting: 222 euro ipv 325! De actie loopt t/m 31 januari 2022.
5/5