Online Vervolg Cursus Handlezen • Programma

Online Vervolg Cursus Handlezen • Programma

Les 1 • Tertiaire lijnen in de hand

Naast de primaire- en secundaire lijnen in de hand, hebben we ook tertiaire lijnen. De tertiaire lijnen zorgen voor verbindingen en maken het verhaal van onze hand

en steeds meer compleet. Heb jij een paar juweeltjes in handen?

Les 2 • Huidpatronen in de handpalm

JAAA!! Mijn favoriete onderwerp zoals je weet! De huidpatronen in de handpalm laten zien of je perfectionistisch bent (en hoe daarmee om te gaan), of je veel/weinig verantwoordelijkheid neemt, een sterke intuïtie hebt of misschien wel herinneringen uit vorige levens, en nog veel meer!


Les 3 • Communicatie volgens de elementen

We hebben allemaal de 4 elementen in ons. Maar wat is jouw voorkeurselement? Hoe communiceer jij vanuit dat Element? En hoe communiceer je met iemand met tegengestelde Elementen? Een zeer boeiende en leerzame les, die je overal, zowel op het werk als privé, kunt inzetten!


Les 4 • Crisis of Kans? de Saturnuscyclus

We gaan allemaal door diverse cycli heen, waarvan de Saturnuscyclus een van de bekendste en belangrijkste is. Saturnus kan je laten zweten, maar zal je ook louteren als je verantwoordelijkheid neemt voor jezelf en trouw bent aan je eigen pad. Waar kies jij voor? Crisis of kans?


Les 5 • Werk, Passie of Moetje?

Natuurlijk kunnen we niet allemaal het werk doen dat we het liefst zouden willen, brood op de plank is belangrijk en de hypotheek zal toch betaald moeten worden. Maar betekent dat dan dat je je passie aan de kant moet zetten? En als je werk doet waar je niet direct blij van wordt, hoe maak je er dan toch een feestje van?


Les 6 • Innerlijke Balans

Ik heb het in de lessen regelmatig over ‘je eigen vriendje/vriendinnetje’ zijn. Maar hoe doe je dat nou in tijden dat je wat minder lekker in je vel zit? Of als er veel verplichtingen en verwachtingen zijn? Een boeiende les met oefeningen die zowel confronterend, als verhelderend zullen zijn.


Les 7 • Wie ben ik in de Liefde?

Ahhhh, l’amour… Zonder liefde kunnen we niet bestaan, of het nu gaat om de liefde voor je partner, kinderen, familie en vrienden of jezelf! Maar wie ben jij nou in de liefde? Pas je je aan, neem je teveel/weinig verantwoordelijkheid, of ben je (eindelijk) toe aan volwassen relaties? Na deze les zul je anders naar jezelf en je omgeving kijken!

 

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
top
© 2022 Ellen Duim Handanalyse & Coaching

ONLINE BASIS CURSUS HANDLEZEN

In 9 boeiende lessen neem ik je mee op reis door jouw handen en leer je naast de basis van het handlezen, alles over Balans, Kwaliteiten, Talenten en Valkuilen.
Doe je mee?
Nu met knisperende winterkorting: 222 euro ipv 325! De actie loopt t/m 31 januari 2022.
5/5