In de Media

In de Media

Meestal enorm leuk, soms best spannend! Ik ben regelmatig te zien in de media, o.a. in de Happinez. Maar handlezen op tv blijft toch iedere keer weer spannend, terwijl het altijd superleuk uitpakt.

“Sinds ik lesgeef in handlezen wordt mij regelmatig gevraagd waarom ik niet een boek schrijf. ‘Je kunt zo enorm boeiend over handlezen vertellen, schrijf er nou eens over!’ Maar het schrijven van een lesboek is niet ‘mijn ding’. Ik ben geen juf in de traditionele zin van het woord. Ik zie mezelf meer als een bevlogen, gepassioneerde coach of inspirator in de uitoefening van mijn beroep: handleeskundige. Ik vind het heerlijk mensen mee te nemen in het verhaal van hun handen en ze helpen herinneren wie ze zijn en wat ze komen doen. Bovendien zijn er prachtige boeken over de techniek van het handlezen geschreven, waar ik niet veel aan toe te voegen heb.

Maar ik bleef een stemmetje in mijn achterhoofd horen: ‘Waarom schrijf je eigenlijk geen boek? Je hebt toch schrijflijnen in je handen staan? Walk your talk, weet je nog?’

Dus toen de uitgever van AnkhHermes mij na een lezing op het Happinez Festival (2012) vroeg een boek te schrijven, heb ik deze kans met beide handen aangegrepen! En hier is het resultaat.

Ik heb Het Handleesboek geschreven voor iedereen die meer over zichzelf en handlezen te weten wil komen. Hoewel ik het liefst al mijn kennis en jarenlange ervaring met je wil delen, is dat natuurlijk niet mogelijk in een boek. Na het lezen en uitwerken van Het Handleesboek zul je dan ook geen volleerd handlezer zijn. Laat dat je er echter niet van weerhouden met je eigen handen aan de slag te gaan en zo (nog) meer over jezelf te weten te komen. Mijn doel is mijn passie voor het vak met je te delen, waardoor je wellicht net zo geraakt wordt door de puurheid en schoonheid van handen als ik.”

Uit: Het Handleesboek september 2013 (gebonden). 2e druk: voorjaar 2017, 3e druk 2021 (paperback).

Happinez

December 2018

Girlz

December 2017

Life of Kim

Uit de oude doos

Paravisie

Living

Zin Magazine

Neem contact op!

Heb je vragen over het plannen van een consult, het volgen van een online cursus of iets anders? Mail ons gerust.

Adres

‘de Bonte Zwaan’
Haparandadam 7-C9
1013 AK Amsterdam

top
© 2023 Ellen Duim Handanalyse & Coaching

ONLINE BASIS CURSUS HANDLEZEN

In 9 boeiende lessen neem ik je mee op reis door jouw handen en leer je naast de basis van het handlezen, alles over Balans, Kwaliteiten, Talenten en Valkuilen.
Doe je mee?
Nu met knisperende winterkorting: 222 euro ipv 325! De actie loopt t/m 31 januari 2022.
5/5