de HandleesAcademie

Welkom op de

Handlees Academie

Ga je mee op reis? Je handen weten de weg!

Mijn praktijk bestaat 25 jaar! Ik vond het hoog tijd voor iets nieuws en zo is de HandleesAcademie geboren!

De HandleesAcademie is de leeromgeving van mijn praktijk voor Handanalyse & Coaching.

Je kunt hier terecht voor de 3-jarige Opleiding Handleeskunde & Coaching, de Online Cursussen en de Workshops & Verdiepingsavonden die regelmatig worden gehouden in mijn sfeervolle praktijk in de Amsterdamse Houthavens.

Ik ben er erg trots op dat de HandleesAcademie er is en hoop je snel online of live te ontmoeten!

Liefs,

Ellen 

De Handlees Academie

''Handen zijn de spiegels van lichaam en ziel.''

Down to
earth

Praktisch, nuchter, voeten op de grond. Down to earth dus. Ellen weet als geen ander te confronteren. Liefdevol en to the point. En dat alles met een stralende lach.

Praktisch toepasbaar

We noemen de handen niet voor niets de spiegels van de ziel: alles wat in je handen geschreven staat weet je al. Met de informatie uit je handen kun je direct aan de slag. Je zult verbaasd zijn over wat je in korte tijd (over jezelf) leert, een feest van herkenning!

25 jaar
ervaring

Met 25 jaar ervaring is Ellen een ‘oude rot in het vak’. Begonnen in een tijd waarin spiritueel-zijn nog ‘zweverig’ was, is het haar gelukt spiritualiteit op een nuchtere manier in de wereld te zetten.

Mini Cursus Handlezen

FAQ

“De techniek kan iedereen leren. Maar het allerbelangrijkste
is dat je nieuwsgierig bent en open staat om te blijven leren.
Je moet mensen écht willen ontmoeten, en gevoel voor tact hebben. Je moet de woorden vinden die resoneren bij de ander. Iemand die erg in zijn hoofd zit, zal ik niet steeds vragen: wat voel je hierbij? Ik vind dat je als beginnend handlezer eerst jezelf moet leren kennen. In de opleiding tot handlezer ga je dan ook in eerste instantie met je eigen proces aan de slag. Pas als je jezelf kent, kun je echt de ontmoeting met iemand anders aan- gaan. Dan komen er twee harten met elkaar in contact, in plaats van twee hoofden.”

“Als ik jouw handen lees, lees ik het boek van je leven. Dat boek is de blauwdruk van je bestaan, je hebt het al geschreven voor je geboorte. Ik kan erin lezen wie je ten diepste bent, wat jouw talenten zijn en wat je te doen hebt in het leven. Alles wat er in dat boek staat, weet je eigenlijk al, maar sommige dingen heb je misschien door de drukte van alledag even naar de achtergrond geschoven. Een handlezing helpt je weer herinneren wie je in wezen bent.”

“Tja, wat is spiritueel? Voor mij gaat spiritualiteit over aanwezig zijn bij alles wat ik doe. Of ik nu een sessie geef, of in de tuin aan het werk ben. Het betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Accepteren wat je in de spiegel ziet en daar af en toe hartelijk om kunnen lachen. Mijn missie is om het handlezen op een heel praktische manier in de wereld te zetten. Er is niets zweverigs aan. Een handlezing kan je terugbrengen bij de basis van wie je bent, en dat gun ik iedereen.”

De Basis Cursus Handlezen duurt 9 weken. Iedere week ontvang je een nieuwe les met filmpjes, tekst, opdrachten en de uitwerking en een leuke Bonus. De opdracht in les 9 kijk ik voor je na!

Nee, dat niet. Handlezen is een kunde, waarbij een gedegen opleiding nodig is. Wel beloof ik je dat je na de Basis Cursus al een hele mooie korte handlezing kunt geven aan jouw geliefden en vrienden. Hoe gaaf is dat?

Neem contact op!

Een teamsessie beginnen voor jouw als startende ondernemer of bedrijf? Schrijf je dan in via dit contact formulier.

Adres

‘de Bonte Zwaan’
Haparandadam 7-C9
1013 AK Amsterdam

Wil je het gratis E-book Ben jij in je Element ontvangen?

Laat dan hier je e-mailadres achter! Je ontvangt het E-book ‘Ben jij in je Element?’ en elk kwartaal de Nieuwsbrief, tenzij ik tussendoor iets belangrijks te melden heb.

top
© 2023 Ellen Duim Handanalyse & Coaching

ONLINE BASIS CURSUS HANDLEZEN

In 9 boeiende lessen neem ik je mee op reis door jouw handen en leer je naast de basis van het handlezen, alles over Balans, Kwaliteiten, Talenten en Valkuilen.
Doe je mee?
Nu met knisperende winterkorting: 222 euro ipv 325! De actie loopt t/m 31 januari 2022.
5/5