NIEUW: de Online Basis Cursus Numerologie!

Naast het Handlezen houd ik mij ook al 30 jaar bezig met Numerologie.

Numerologie is een eeuwenoude esoterische wetenschap, gebaseerd op een  geboortedatum of naam. In deze Online Basis Cursus gaan we aan de slag met de geboortedatum. Aan de hand van de getallen van je geboortedatum kun je namelijk een prachtige karakterschets maken!

In 9 boeiende lessen leer ik jou alles over jouw ‘Numeroscoop’.

We gaan kijken wat jouw zielsopdracht is, wat je valkuilen zijn, hoe je getriggerd wordt door de omgeving, hoe je overkomt op anderen en nog veel, veel meer!
Ook leer ik je hoe je kunt zien wat jouw missie is voor jouw komende (levens)jaar en wat je in dit jaar beter wel of niet kunt ondernemen 🙂

Je hoeft geen rekenwonder te zijn om mee te doen, enthousiasme en interesse zijn meer dan genoeg!

We starten zaterdag 13 maart 2021. Doe je mee? Meld je dan snel aan via onderstaande button.

Liefs,

Ellen

Over de instructeur

Profielfoto

Ellen Duim

Mijn praktijk bestaat dit jaar 25 jaar. Ik geniet intens van mijn werk. Ik heb duizenden paar handen gelezen en 150 mensen opgeleid in de 3-jarige Opleiding Handleeskunde, en ruim 200 cursisten begeleid in de Online Basis Cursus Handlezen. Ik vind het fantastisch iedere keer weer bijzondere mensen te ontmoeten met hun eigen, unieke verhaal. Handen ontroeren mij enorm; alleen al het feit dat ik dat persoonlijke verhaal vanuit de handen mag verwoorden, dat is toch prachtig? In september 2013 is Het Handleesboek verschenen bij uitgeverij AnkhHermes. 2e druk: voorjaar 2017, 3e druk 2021. ​Mijn missie is mensen te inspireren en via de handen inzicht te geven, zodat ze zich (weer) met zichzelf kunnen verbinden en zich bewust worden van hun talenten en mogelijkheden, valkuilen en verlangens. ​ In het handlezen heb ik mijn passie gevonden. En jij? Durf jij je hart te volgen of zitten er nog ‘mitsen’ en ‘maren’ in de weg? Ik neem je graag mee op een spannende, ontroerende en verrassende ontdekkingsreis!

Bekijk meer cursussen van Ellen Duim →

Cursusoverzicht

Er is geen cursus inhoud gevonden

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Ingeschreven voor de online cursus numerologie

  5

  Hallo lezer, vanmorgen mezelf ingeschreven voor deze spannende en leuke online cursus! Account aangemaakt en ingericht. Wát een leuke en geweldige weisite is dit van Ellen Duim: prachtige foto’s, goede info en structuur en alles werkt gewoon (ook niet onbelangrijk). Ken Ellen al van vorige workshop handleeskunde en ook numerologie lijkt me fantastisch. Om zelf via getallen (je geboortedatum) meer over jezelf te weten komen en misschien anderen op weg helpen. Zin in en tot maart1 Max

 2. Numerologie

  5

  Hallo, ondanks mijn lange handen acht ik mezelf te ongeduldig om mezelf voldoende te scholen in de handleeskunde, maar als financial denk ik de numerologie wel aan te kunnen.
  Ik ben er een paar jaar geleden mee in aanraking gekomen en heb me bij mijn recente huizentocht zeker mede laten leiden door de huisnummers… En bij het uitbrengen van een bod ook door mijn geboortedatum realiseer ik me.
  Ben benieuwd!
  Tot maart, Sandra

top
© 2021 Ellen Duim Handanalyse & Coaching